Welkom

Welkom op de website van Stichting Escaldascholen. Op deze website laten wij u zien waar Stichting Escaldascholen voor staat. Hoe wij onderwijs en alles daar omheen aanpakken, maar vooral wat wij uw kinderen en uzelf te bieden hebben.

Stichting Escaldascholen omvat alle scholen voor openbaar onderwijs in de gemeente Sluis. Wij brengen zes scholen voor openbaar onderwijs in de regio samen, om zo het beste aanbod aan breed en gedifferentieerd onderwijs te kunnen blijven bieden aan uw, aan onze kinderen. Een samenwerkingsverband dat nu oog voor de toekomst heeft. Van de scholen, de regio, maar vooral van de kinderen waar we het allemaal voor doen.

Op deze website vindt u informatie over Stichting Escaldascholen als overkoepelend geheel, maar vooral over onze visie, onze doelstellingen en ons streven om deze met zijn allen te bereiken. Over hoe de kracht van samenwerking een positieve invloed heeft op vorm en inhoud van het openbaar onderwijs in West-Zeeuws-Vlaanderen.

Bladert u eens rustig door onze website en die van de onderliggende openbare scho(o)l(en) van uw keuze. U vindt er alles wat u weten moet over Escaldascholen, over openbaar onderwijs en hoe wij dit vormgeven. Een eerste indruk van de scholen, hun plannen, hun visie en hun inzet om uw kind precies dat onderwijs te bieden dat het verdient: Het beste.

 

Raymond de Jong, directeur-bestuurder